Werken bij Shifter

Onze missie: flexibel werk faciliteren

 

Shifter helpt bedrijven om flexibel werk te faciliteren door het aanbieden van personeelsplanning software en payrolldiensten. Mooi, want Shifter gelooft ook dat flexibel werken zowel voor werkgever als werknemer de meest duurzame oplossing is. Werkgevers bepalen de shifts, werknemers vullen ze in. Iedereen werkt in balans met het eigen privéleven. Want dat vinden wij nu eenmaal menselijk.

“Ik ben afkomstig uit België, maar werk in Amsterdam. Af en toe ga ik eens een weekend familie en vrienden bezoeken. Dan is het handig als ik ook een dagje in België werk. Ik kan wat langer blijven, maar het werk gaat gewoon door. Een win-winsituatie, dus!” – Katrien, Marketing Manager bij Shifter.

“Als ik reken van deur tot deur ben ik enkele reis ruim twee uur onderweg naar kantoor. Dat is heftig. Om er toch op tijd voor mijn kinderen te zijn, werk ik ook al een paar uurtjes in de trein. Zo houd ik perfect de balans!” – Pauline, CHRO bij Shifter.

Onze waarden

De koffieknop

 

Shifter wil altijd kennismaken met nieuw talent. Denk je dat jij past bij onze missie en waarden? Klik dan op de koffieknop, laat je gegevens achter en wij nodigen je uit op kantoor voor een gezellig en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze arbeidsvoorwaarden

  • Flexibele werktijden (Files vermijden, een tandartsafspraak, een uurtje werken in de trein, een uurtje langer slapen en een uurtje langer door… Iedereen heeft wel eens een reden om gebruik te maken van flexibele werktijden. Bij Shifter hoef je niet op strikte uren op kantoor te zijn, waardoor de werk-privébalans mooi in evenwicht blijft. Ook over een dagje thuiswerk doen we niet moeilijk.)
  • Een competitief salaris (Ambitieuze mensen willen een ambitieus salaris.)
  • ONBEPERKT aantal vakantiedagen (Wij geloven dat vakantie een stimulans is om beter te presteren. Soms heb je even een pauze nodig om er daarna weer dubbel tegenaan te gaan. Bij Shifter heb je verantwoordelijkheden en doelen. Zolang die er niet onder lijden, neem jij zo vaak vakantie als het nodig is.)
  • Een kennismakingslunch met elk van je collega’s (We vinden het ook belangrijk dat je de horecagelegenheden in de buurt leert kennen.)
  • Gebruik van een stadsfiets van VanMoof (Jij wilt natuurlijk in stijl op je werk aankomen.)
  • Een NS Business Card (Handig als je wat verder weg woont of voor Shifter vaak op pad moet.)

En dit hoort er natuurlijk ook bij: liefde voor je werk, maandelijks een team-etentje, een kwartaaldag waar business meets pleasure, een lekker taartje nu en dan en een team van gezellige collega’s. Elke middag wordt er op kantoor een lekkere lunch geserveerd, mét Nutella. En om toch gezond te blijven, is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan bootcamp of yoga, samen met onze collega’s bij VanMoof, waarmee we het gebouw delen.

 

Links zie je een herinnering aan onze eerste kwartaaldag van 2019. Ben jij er in Q2 ook bij?

Shifter is een klein team, wat betekent dat iedereen meedenkt over het grotere geheel. Wie even z’n hoofd wil leegmaken drinkt een kopje koffie of maakt een wandeling in het Oosterpark. Ben jij ook fan van “het nieuwe werken” waar Shifter zo hard voor gaat? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.