Werken bij Shifter

De werknemers en arbeidsvoorwaarden van een bedrijf horen de weerspiegeling te zijn van de visie van het bedrijf. Dat is zeker het geval bij Shifter. Ons doel voor komende jaren is groei. Om die ambitieuze groei te bereiken werken wij enkel met ambitieuze mensen die een kei zijn in wat ze doen. Daarnaast geloven we ook dat werk een erg belangrijk onderdeel is van het leven. Daarom is het van het allergrootste belang dat je graag naar je werk komt. Shifter levert niet alleen een product dat flexibiliteit op de werkvloer aanmoedigt, Shifter moedigt zelf een flexibele werkomgeving aan. Dat zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden. Wie werkt bij Shifter geniet van:

  • Flexibele werktijden (Files vermijden, een tandartsafspraak, een uurtje werken in de trein, een uurtje langer slapen en een uurtje langer door… Iedereen heeft wel eens een reden om gebruik te maken van flexibele werktijden. Bij Shifter hoef je niet op strikte uren op kantoor te zijn, waardoor de werk-privébalans mooi in evenwicht blijft. Ook over een dagje thuiswerk doen we niet moeilijk.)
  • Een competitief salaris (Ambitieuze mensen willen een ambitieus salaris.)
  • ONBEPERKT vakantiedagen (Wij geloven dat vakantie een stimulans is om beter te presteren. Soms heb je even een pauze nodig om er daarna weer dubbel tegenaan te gaan. Bij Shifter heb je verantwoordelijkheden en doelen. Zolang die er niet onder lijden, neem jij zo vaak vakantie als het nodig is.)
  • Een kennismakingslunch met elk van je collega’s (We vinden het ook belangrijk dat je de horecagelegenheden in de buurt leert kennen.)
  • Gebruik van een stadsfiets van VanMoof (Jij wilt natuurlijk in stijl op je werk aankomen.)
  • Een NS Business Card (Handig als je wat verder weg woont of voor Shifter vaak op pad moet.)

Shifter is een klein team, wat betekent dat iedereen meedenkt over het grotere geheel. Wie even z’n hoofd wil leegmaken drinkt een kopje koffie of maakt een wandeling in het Oosterpark. Ben jij ook fan van “het nieuwe werken” waar Shifter zo hard voor gaat? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Vraag een gratis demo aan