Team

Gijs–Jan van het Kaar

CEO gijs@shifter.nl /gijsjanvanhetkaar

Ik ben altijd mogelijkheden aan het verkennen. Mogelijkheden om dingen beter te doen, of mogelijkheden om geheel nieuwe dingen te doen. Ik probeer op nieuwe manieren naar bestaande problemen te kijken, en zo nieuwe manieren te vinden ze op te lossen. Na een studie Werktuigbouw heb ik eerst 5 jaar bij KPMG gewerkt, en in 2009 ben ik Shifter begonnen. Flexibel werken is vooral een coördinatieprobleem, en ik probeer dat probleem elke dag een stukje verder op te lossen door technologie slim toe te passen.

Ralf Becks

CCO ralf@shifter.nl /ralfbecks

Mijn persoonlijke visie is om mensen en ideeën te verbinden en zo het onmogelijke mogelijk te maken. Na veel verschillende commerciële rollen en uitdagingen tijdens 12 jaar werken bij Microsoft wilde ik me gaan storten op een avontuur bij Shifter! Elke dag geniet ik van de snelheid en wendbaarheid van Shifter en ontdek ik dat ik ervaring heb waarvan ik vergeten was hoe waardevol het is en leer ik nieuwe dingen. We hebben grote ambities bij Shifter en ik ben nieuwsgierig of en hoe het allemaal gaat lukken! Heb je hier ideeën over stuur me een bericht!

Pauline van Gasselt

HR / Operationeel Manager pauline@shifter.nl /paulinevangasselt

Ik word altijd erg enthousiast van alle mogelijkheden die er binnen het HR vakgebied zijn. Mijn doel is om het beste in iedereen naar boven te halen en modellen te implementeren zodat individueel, als team, en als volledige organisatie optimale prestaties worden behaald. Dit kan zijn door verbeterde arbeidsvoorwaarden, persoonlijke coaching, flexpool management of door een ander aannamebeleid. Niks is statisch, alles vernieuwt!

Daisy Landwer Johan

Teamleider Payroll daisy@shifter.nl /daisyvanarkel

Ik ben een ervaren, enthousiaste HR Professional. Met inmiddels ruim 10 jaar ervaring binnen de uitzend- en payrollbranche ben ik goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en een goede gesprekspartner voor onze klanten. In mijn werk ben ik bijna perfectionistisch te noemen. Geordend, pro-actief en vasthoudend omschrijven mij het beste. Ik wil een expert zijn in mijn vakgebied en communiceer goed op alle niveaus.

Katrien Lehoucq

Marketing Manager katrien@shifter.nl /katrien-lehoucq

Onder het motto "een dag niet geleerd is een dag niet geleefd" probeer ik in mijn werk steeds nieuwe uitdagingen te vinden. Voor Shifter was ik actief in de reisindustrie (B2C), maar nu maak ik dus de sprong naar B2B. Mijn collega's appreciëren mij om mijn multi-inzetbaarheid. Ik word dan ook van erg veel dingen enthousiast. Zelf content creëren, een dagje data analyseren of een complex project van begin tot einde managen, ik doe het allemaal met een glimlach. Als Vlaamse heb ik heel veel "goesting" om mee te schrijven aan het verhaal van Shifter en zo puike resultaten te boeken!

Wij staan klaar voor al uw vragen

Vraag een gratis demo aan