Retail

Binnen onze Tele2 winkels moeten mensen snel met een planning systeem aan de slag kunnen, anders is het zonde van de tijd. Shifter biedt ons deze toegankelijkheid en flexibilititeit.

– Jordi Oosterwijk (regiomanager Tele2)

Retailbedrijven hebben nood aan goede planning software en betrouwbare payroll. Waarom eigenlijk?

  • Shifter payrolling biedt goede service en onboarding voor nieuwe werknemers. Start er een grote groep in een keer? Dan komen wij ter plaatse om de onboarding zo goed mogelijk te laten verlopen.
  • Voor kleinere ondernemingen is het risico op verzuim zwaar om te dragen. Shifter payrolling neemt dit risico van je over.
  • Zowel Shifter software als Shifter payrolling is een goede optie wanneer je met je bedrijf piekmomenten wil opvangen. Denk maar aan de periodes rond feestdagen of wanneer het bedrijf een sale of grote marketingpromotie houdt.
  • Shifter software is de perfecte planningkeuze voor bedrijven met meerdere vestigingen. Groeiende retailbedrijven kunnen altijd rekenen op de meest innovatieve snufjes. Zo gebruikt de software van Shifter een zelflerend algoritme dat o.a. klantenaantallen op uurbasis kan voorspellen (slechts 10% afwijking!). De engineers van Shifter denken altijd met je mee.
Ik wil meer weten over payroll van Shifter

Ik wil meer weten over software van Shifter