Payrolling voor expats

Wij vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de kwaliteit van het leven van uw medewerker. Een tevreden werknemer heeft immers een lager ziekteverzuim, is optimistischer en meer gemotiveerd.

Wanneer u een expat in dienst neemt moet u rekening houden met uitdagingen als:

  • Aanpassen aan de Nederlandse cultuur en gebruiken
  • Integratie van de partner en familie
  • Opbouwen van sociale netwerken

Om uw organisatie en de expat hier op voor te bereiden kunt u gebruik maken van het Shifter Expat pakket. Het bevat onze standaard payrolling service met als extra:

  • International Skills Management – Managing Change. Een training voor de expat én het gezin
  • Verzorgen van alle juridische en administratieve taken zoals aanvraag van verblijfsvergunning en hulp bij gemeentelijke registratie
  • Een vast contactpersoon voor de expat bij vragen over contracten, betalingen en overige HR-gerelateerde vragen
  • Engelstalige uitvoering van contracten en overige documentatie

International Skills Management – Managing Change training

Het doel van de training is om de internationale ervaring vanaf een zakelijk perspectief te bekijken. Met behulp van interactieve oefeningen ontwikkelen de deelnemers een begrip van de impact van de verandering in hun leven. De deelnemer wordt zich bewust van zijn eigen motivatie, gedrag en inzet.

Het resultaat is ontzorgde medeweker met een skillset van culturele vaardigheden die zij kunnen implementeren zowel zakelijk als privé. Dat werkt een stuk prettiger!

Geniet van de zekerheid van Shifter en ervaar wat écht ontzorgen is. Met het Shifter Expat Pakket haalt u een professionele kennispartner in huis die flexibel meegroeit met uw bedrijf.

Wij staan klaar voor al uw vragen

Vraag een gratis demo aan