Hospitality

“Our contacts at Shifter really stand out in terms of the quality of service and support they have provided for us.”

booking.com

“Door Shifter kennen we elk van de duizenden flexkrachten die we per jaar bij de RAI inzetten persoonlijk. De prestaties van onze flexpartners zijn op elk moment inzichtelijk.”

RAI Amsterdam

“Binnen de tientallen Roompot parken hebben 250 mensen een actieve rol in de planning en de urenregistratie van in totaal 300 medewerkers. Met Shifter hebben we die complexe coordinatie in 1 systeem samen kunnen brengen.”

Zowel voor personeelsplanning software als voor onze payrolldiensten is Shifter dé favoriet in de hospitality industry. Topnamen uit heel Nederland kiezen voor Shifter. Waarom?

  • Shifter biedt qua payrolling een ongekende service. Wij zijn een betrouwbare en goed bereikbare partner.
  • Shifter heeft ook ervaring met payroll voor horecabedrijven. Een flexteam moet goed op elkaar ingespeeld zijn voor een vlotte service. Dat is genoeg werk voor een restaurantmanager. De administratie kan je in alle vetrouwen bij Shifter leggen.
  • Kant-en-klare planning software voor festivals? Shifter heeft het in huis! Foutloze planningen, vrijwilligers die zelf hun beschikbaarheid aangeven … Neem vrijblijvend contact op voor een demo!
  • Shifter helpt grote eventhallen niet alleen met personeelsplanning software, ook bieden we een tool om flexwerkers te beoordelen. Die topper zie je dus bij het volgende event weer terug. Yes!
  • Sinds kort is Shifter ook bedreven in item management software. Want ook dat is wel eens moeilijk voor bedrijven die veel flexwerkers in dienst hebben.
  • We snappen dat je deze promotiepraatjes ook op alle concurrerende websites ziet verschijnen. Neem het daarom niet zomaar van ons aan. Neem contact op voor een demo of een referentiegesprek met een van onze vaste klanten.

Ik wil meer weten over payroll van Shifter

Ik wil meer weten over software van Shifter