Takeaway.com en Shifter bundelen krachten ter verbetering van operationele processen!

By december 10, 2018Blog

Na een succesvolle pilot hebben Shifter en Takeaway.com (in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl) een overeenkomst ondertekend voor verdere samenwerking. Zo wordt de planningssoftware van Shifter nu uitgerold in 38 Europese steden waar Takeaway.com actief is met haar eigen bezorgservice.
Shifter bij Takeaway.com
Wendy Man, Projectmanager Takeaway.com: In de 4 maanden durende pilot luisterde Shifter goed naar onze wensen. Daar werd niet meteen ja en amen op gezegd, maar werd er gekeken naar wat er mogelijk is en wat niet. Er werd echt met ons meegedacht. Wij kijken uit naar de samenwerking met Shifter om onze dienstverlening naar consumenten, restaurants én onze bezorgers verder te verbeteren. ”

Takeaway.com is natuurlijk dé specialist op het gebied van maaltijdbezorging. Het bedrijf werkt met restaurants die zelf de bezorging regelen en heeft daarnaast sinds 2016 ook bezorgers in dienst voor restaurants zonder eigen bezorgservice. De bezorgers van Takeaway.com zijn actief in tien Europese landen. Bovendien groeit deze dienstverlening in een snel tempo. Takeaway.com zorgt ervoor dat haar bezorgers, die in loondienst zijn, goed verzekerd rondrijden. Het bedrijf regelt daarnaast o.a. elektrische fietsen, kleding en rugtassen voor het bezorgteam.

En daar komt de software van Shifter goed bij te pas! Shifter gaat Takeaway.com helpen de uitgifte van de benodigde items in goede banen te leiden. Met de item-management module van Shifter worden de fietsen, kleding en rugtassen toegewezen aan de bezorgers. Daardoor gaat iedereen met de juiste items op pad en wordt duidelijk geregistreerd wie wat in bezit heeft. Zo worden de voorraad en kosten erg inzichtelijk en kan Takeaway.com goed inschatten hoeveel items er nodig zijn in de toekomst.

Met de samenwerking hebben beide partijen de ambitie uitgesproken om de software in maar liefst 38 Europese steden in te zetten. Zo zijn de bezorgers van Amsterdam tot Krakau verzekerd van een lekkere warme oranje jas.

Bezorging Takeaway.com ShifterShifter Thuisbezorgd.nl bezorgingBezorger Takeaway.com Shifter

Ontdek de voordelen van Shifter

Ralf Becks

Author Ralf Becks

More posts by Ralf Becks