Takeaway.com en Shifter bundelen krachten ter verbetering van operationele processen!

By december 10, 2018Blog

Na een succesvolle pilot hebben Shifter en Takeaway.com (in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl) een overeenkomst ondertekend voor verdere samenwerking. Zo wordt de planningssoftware van Shifter nu uitgerold in 38 Europese steden waar Takeaway.com actief is met haar eigen bezorgservice.
Shifter bij Takeaway.com
Wendy Man, Projectmanager Takeaway.com: In de 4 maanden durende pilot luisterde Shifter goed naar onze wensen. Daar werd niet meteen ja en amen op gezegd maar er werd gekeken naar wat er mogelijk is en wat niet, zo werd er echt meegedacht. Wij kijken uit naar de samenwerking met Shifter om onze dienstverlening naar consumenten, restaurants én onze bezorgers verder te verbeteren. ”

Takeaway.com is natuurlijk dé specialist op het gebied van maaltijdbezorging. Naast samen te werken met restaurants die zelf de bezorging regelen heeft Takeaway.com sinds 2016 eigen bezorgers in dienst voor restaurants zonder eigen bezorgservice. Deze bezorgers van Takeaway.com zijn actief in tien Europese landen en deze dienstverlening groeit in snel tempo. Takeaway.com zorgt goed voor haar bezorgers, die in loondienst zijn, goed verzekerd rondrijden en bovendien o.a. elektrische fietsen, kleding, en rugtassen organiseert.

Shifter gaat Takeaway.com helpen de uitgifte van de benodigde items in goede banen te leiden. Met de item-management module van Shifter worden de fietsen, kleding en rugtassen toegewezen aan de bezorgers, zodat iedereen met de juiste items op pad gaat en zodat er goed geregistreerd wordt wie wat in bezit heeft. Niet alleen worden de voorraad en kosten nu goed inzichtelijk, dankzij deze data kan Takeaway.com goed anticiperen op het aantal items dat er nodig is in de toekomst.

Met de samenwerking hebben beide partijen de ambitie uitgesproken om de software in 38 Europese steden in  zo snel mogelijk in te zetten. Zo zijn de bezorgers van Amsterdam tot aan Krakau verzekerd van een lekkere warme oranje jas.

Bezorging Takeaway.com ShifterShifter Thuisbezorgd.nl bezorgingBezorger Takeaway.com Shifter

Ontdek de voordelen van Shifter

Ralf Becks

Author Ralf Becks

More posts by Ralf Becks

Leave a Reply